С поглед към бъдещето
Акцентът в бъдещото развитие
на ДАН 92 ЕООД е поставен
върху няколко
основни направления:
Другите за нас
Искате ли да разберете
какво мислят за нас
нашите партньори?

Ако търсите партньор, с възможности и традиции в строителството – “ДАН 92” може да отговори на Вашите очаквания!

Създадена през 1992 година, фирма “ДАН 92” ЕООД се утвърди като една от водещите строителни фирми и благодарение на успешните си усилия, заслужи доверието на хората и превърна името си в синоним за лоялност и добро отношение към клиента. В своята 15 годишна дейност компанията залага на индивидуален подход и гъвкавост с ясното съзнание, че всеки клиент сам по себе си е уникален и заслужава необходимото внимание и уважение.

Нашата основна цел е - клиентите ни да са напълно удовлетворени и с удоволствие да се връщат отново при нас. Стремим се да следваме новите тенденции в строителството, да работим с най-добрите доставчици на материали и най-добрите консултанти.
Техниката и специалистите, с които разполагаме, са гаранция за бързото и качествено изпълнение. Използвайки индивидуален подход към всеки клиент, сме в състояние да задоволим всички негови изисквания, както и да предложим алтернативни решения, гарантиращи сигурността на инвестицията. Нашата рационалност, иновативност и креативност, както и високото качество и надеждност на извършваните строителни и ремонтни дейности, ни гарантират Вашето доверие. Успехът ни се дължи, както на професионално осъществените проекти, така и на ориентираната ни към клиента стратегия.

Качеството, съчетано с практиката, натрупана от завършените обекти, са възможност да ни се доверите и удовлетворението от съвместната ни работа ще е взаимно.
ДАН 92 гарантира, че може да задоволи и най-претенциозния клиент. За фирмата определението качество на продукта означава гаранция, продължителност и комфорт.
Гарантираме максимална сигурност и защита на Вашите интереси, на всеки етап от сделката.
С отговорното си отношение към работата, успяхме да спечелим доверието на много клиенти от страната и чужбина.
За нас са важни дълготрайните взаимоотношения, базирани на коректност и професионализъм, което е гаранция за успех и стабилно развитие.